Oerlemans Mooi Wonen

Mijn naam is Patrick Oerlemans. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de woningbranche, sinds 2013 als zelfstandig specialist in de woningstoffering met Oerlemans Mooi Wonen als onderdeel van Ridder Wonen en Slapen.

Door goed te luisteren naar uw wensen komen we met een maatwerkoplossing op het gebied van raambekleding en vloeren. We kunnen u adviseren vanuit een zeer brede collectie, waarbij kwaliteit de standaard is.

Op het gebied van vloeren hebben wij laminaat, pvc, tapijt, vinyl, marmoleum en hout. Uiteraard kunnen we u ook vakkundig adviseren omtrent de juiste ondervloer. En ook het plaatsen van de vloer (door onze vakmensen) gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Maar als u de vloer liever zelf plaatst is dat natuurlijk ook geen probleem.

Ons assortiment raambekleding omvat gordijnen en vitrages, maar ook binnenzonwering. Daaronder vallen producten als rolgordijnen, jaloezieën, plissés en duettes, vouwgordijnen, shutters en paneelgordijnen. Maar ook horren (raam en deur) behoren hiertoe. Alles wordt door ons ingemeten en vervolgens wordt het product exact op maat geproduceerd, precies zoals u het hebben wil. En ook de montage verzorgen wij graag voor u.

Kom naar onze winkel om te horen en zien wat wij voor u kunnen betekenen. De koffie staat klaar.

.
Oerlemans Mooi Wonen
Patrick Oerlemans
Tel: 06-51628340
patrick@oerlemansmooiwonen.nl
www.oerlemansmooiwonen.nl

Oerlemans mooi wonen

• RAAMBEKLEDING
• VLOERBEKLEDING
• VERLICHTING
• WANDAFWERKING

lees verder

Toon den Ridder Meubelen (op maat)

Ambachtelijke meubelen van eerste klas kwaliteit.

lees verder

RidderKasten op maat

voor elk opbergprobleem in uw woning een op maat oplossing.

lees verder

Oerlemans Slaapcomfort

Alles voor een perfecte nachtrust

lees verder

Toon den Ridder Zitcomfort

Voor elke smaak, voor elk budget. Ook maatwerk.

lees verder